social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

stay beachlodges

Beachlodges

Of je nu verblijft in een basic room, lake room of beachlodge, een verblijf bij de Brouwersdam is altijd een bijzondere belevenis!

 

Winterspecial

Ook in de winter is het goed toeven hier aan het Grevelingenmeer, maak mooie wandelingen langs het strand om je vervolgens lekker op te warmen onder het genot van een hapje en drankje in restaurant Eat & See. Liever wat langer genieten van alles wat de Brouwersdam te bieden heeft? Dan hebben wij een leuke aanbieding! Van 18 november t/m 27 maart bieden wij namelijk een korting aan van 50% op de tarieven van de rooms en beachlodges!

 

De accommodaties zijn te huur vanaf 2 nachten. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en korting geldt niet op het ontbijt, de toeristenbelasting en eventuele huur van beddengoed.

 

Een overnachting met een klas, club of collega's? Kijk dan eens onder het kopje 'groups'. Daar staan diverse arrangementen speciaal voor groepen vanaf 12 personen.

 

BELEVING EN INRICHTING

De beachlodges zijn eenvoudige strandhuisjes, voorzien van isolatie, verwarming, dubbel glas, water en elektriciteit. De inrichting is geïnspireerd op het strand en de zee. De materialen zijn puur, robuust en natuurlijk. De ligging in het duinlandschap met uitzicht over het Grevelingenmeer zorgt voor de ongedwongen sfeer die past bij het leven aan de kust.

 

INDELING

Ondanks de verschillende type lodges met elk een specifieke sfeer is er een standaard indeling voor de 4 en 6 persoons lodges. Via het terras kom je binnen in het zitgedeelte. Hier staat een eettafel met stoelen. Het zitgedeelte biedt uitzicht over het water. Achter de zithoek is een slaapruimte en compleet ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit het zitgedeelte is er een trapladder naar een knusse slaapzolder.

 

De mini-lodge bestaat uit een knusse slaapruimte waar plaats is voor 2 personen. Bij binnenkomst tref je een bovenbed aan, compleet gemaakt uit hout met een trapladder om het bed te bereiken. 'Onder' het bovenbed hangt een stoel. Het andere bed zit verstopt op een kleine verhoging welke uit te klappen is. Verder is er een compleet ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel en buiten een klein terrasje. De mini-lodge is geschikt voor mensen die goed ter been zijn en de ruimte alleen willen gebruiken om te slapen maar wel graag gebruik willen maken van eigen sanitaire voorzieningen.

 

UNIEK

De 16 beachlodges zijn op speelse wijze geplaatst tussen het helmgras. Elke lodge heeft zijn eigen verhaal met bijpassende beachsfeer. Zo kun je overnachten in de B-35 waar de wereldkampioen freestyle windsurfen 2015 Dieter van der Eyken zijn verhaal vertelt of is het heerlijk vertoeven op de strandstoel bij de 'gouden lodge' van oplympisch windsurfkampioen 2016 Dorian van Rijsselberghe.

Beachlodge_collage_10
Beachlodge_collage_02
Beachlodge_collage_03
Beachlodge_collage_04
Beachlodge_collage_05
Beachlodge_collage_06
Beachlodge_collage_01
Beachlodge_collage_07
Beachlodge_collage_08
Beachlodge_collage_09
Beachlodge_collage_11
Beachlodge_collage_12
Beachlodge_collage_13
Beachlodge_collage_14
Beachlodge_collage_15
Beachlodge_collage_16
Beachlodge_collage_17
Previous Next