social facebook social twitter social instagram social vimeo social tripadvisor

social facebook

social twitter

social instagram

social youtube

social tripadvisor

link home Brouwersdam

surf courses

surf lessen

surf kurse

Courses

Leer windsurfen op één van de beste spots ter wereld, verbeter je techniek of oefen nieuwe moves! Het watersportcentrum is VDWS-erkend en de lessen worden gegeven door gediplomeerde en enthousiaste instructeurs.

 

Voor een windsurf cursus schrijf je je individueel, samen met je gezin of vrienden in. De medewerkers van de receptie zullen vervolgens de groepslessen samenstellen aan de hand van leeftijd, taal en niveau; dat is wel zo gezellig én zo leer je het meest!

 

Surfles met een klas, team of collega's? Kijk dan eens onder het kopje 'groups'. Daar staan diverse arrangementen, speciaal voor groepen vanaf 12 personen.

 

In de onderstaande tabel staan de diverse lesmogelijkheden met daarbij de prijzen. Verderop staan de lessen omschreven.

 

active lake side surf courses NL

 

• groepslessen: maandag t/m donderdag of zaterdag en zondag

• tijdsduur: o.b.v. minimaal 3 deelnemers per cursus

• prijs: inclusief wetsuit en windsurf materiaal

• zelf meenemen: zwemkleding, een handdoek en waterschoenen of oude gympen (i.v.m. oesters en stenen)

 

BEGINNER

Gek op water en nog nooit gesurft? Kijk dan eens of windsurfen wat voor jou is. De basistechnieken leer je bij ons in 4 x 2,5 uur op één van de beste oefenspots ter wereld. De beginners cursus is voor kinderen vanaf 8 jaar t/m volwassenen. Na deze cursus kan er deelgenomen worden aan het internationaal erkende VDWS-examen.

 

BAMBINI

Speciaal voor kinderen van 5 t/m 7 jaar bieden wij een bambini cursus aan. Op speelse wijze maken de surfertjes kennis met de elementen water en wind. In de veilige en ondiepe oefenbocht wordt gesurft met kleine zeiltjes en kindvriendelijke planken.

 

OPBOUW

Aansluitend op de beginners cursus verbeter je in 4 x 2,5 uur de basistechnieken en leer je nieuwe manoeuvres. Als je een VDWS-certificaat heb, vergeet deze dan niet mee te nemen. Wanneer je een bepaalde manoeuvre staat kun je deze namelijk af laten stempelen op je VDWS-certificaat bij de receptie voor € 2,5.

 

GEVORDERD

Step by step to crack! Perfectioneer je techniek en oefen nieuwe manoeuvres. Met handige tips en tricks van de instructeur wordt windsurfen alleen nog maar méér fun! Als je een VDWS-certificaat heb, vergeet deze dan niet mee te nemen. Wanneer je een bepaalde manoeuvre staat kun je deze namelijk af laten stempelen op je VDWS-certificaat bij de receptie voor € 2,5.

 

FOILEN

Een meter boven het water vliegen met maar 8 knopen? Het kan tijdens deze windsurf foil les! Om deel te nemen aan deze les is het belangrijk dat je kunt planeren, varen met een trapeze en in de voetbanden. Duur: 2,5 uur. Prijs: €130,- p.p. incl. wetsuit, foilboard, tuigage en foil. Zelf meenemen: zwemkleding, handdoek en waterschoenen of oude gympen.

 

INTRODUCTIE

Nog niet helemaal zeker of de hele cursus wat voor jou is? Meld je dan aan voor deze introductie cursus. Je krijgt dan 1 x 2,5 uur les. Nu wel enthousiast? Dan kun je doorgaan met de beginners cursus en wordt de introductie verrekend met de volgende 3 eenheden.

 

PRIVÉ-LES

Boek bij optimale omstandigheden een privéles en leer in 1,5 uur de basics of juist de fijne kneepjes van het windsurfen.

 

AANMELDEN

Receptie Brouwersdam, +31 (0) 111 671480 keuzenummer 1 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Camps

Beleef met de windsurfcamps van Natural High in samen werking met Zeil en Surfcentrum Brouwersdam de zomerweek van je leven. Voor iedereen tussen de 10 en 16 jaar heeft Natural High de allermooiste windsurfvakantie. Spring op je plank, gooi met je nieuwe vrienden iedere dag de wind in de zeilen en werk samen met ons aan je windsurf skills. Wij van hebben al je gear in huis, onze professionele instructeurs leren jou alles wat je moet weten, en samen zorgen we ervoor dat jouw zomer onvergetelijk wordt. We hebben een tof kamp als thuisbasis, waarbij wij voor het eten zorgen en waar jij op een flinke bak gezelligheid kunt rekenen. Kampvuren, spelletjes, je bedenkt het maar. Kortom, dit is een week die je echt niet wilt missen.

Voor meer informatie check: https://www.natural-high.nl/zomerkampen/windsurfkampen/